Dilluns, 18 De Gener De 2021
Plaça de l'Ajuntament, 1 -Ogern-, Bassella - 25289 Telèfon: 973462724/689042579 Fax: 973462724
ajuntament@bassella.ddl.net

Turisme

Museu de la Moto

La finalitat d'aquest museu és fonamentar l'interès per la moto i descobrir els orígens del motociclisme a partir dels models exibits, amb exposicions puntuals i esdeveniments diversos que s'organitzen de manera periòdica i dinàmica. Alcyon, Norton, BSA, Motosacoche, Indian o Bultaco són algunes de les marques de motocicletes més reconegudes del món i que durant la seva vida, a les carreteres o als camins, van fer història. Un acurat esperit de recuperació ha permès que puguin ser contemplades en la seva màxima esplendor. www.museumoto.bassella.com

SIP

Si us agraden les emocions, l'empresa SIP us ofereix la possibilitat de conduir un vehicle 4x4 per un circuit convenientment preparat, amb diversos desnivells i obstacles que posaran a prova la vostra habilitat. Però no patiu, perquè posaran al vostre servei conductors experts que us ensenyaran els secrets d'una bona conducció per terrenys difícils.

Molí d'Ogern

El Molí dOgern. La casa del Molí dOgern data de lèpoca medieval. Havia estat propietat del Baró dOgern i de la Salsa i fa pocs ays va ser rehabilitada com a allotjament de turisme rural. A la planta baixa es conserva el molí fariner. Al costat hi trobem la petita central hidroeléctrica, que va abastir la població des de principis del segle XX.

El Romànic

El romànic. Entre els diversos exemplars romànics del terme cal destacar lesglésia de Sant Serni de la Salsa, situada al nord dOgern i restaurada. També són interessants les de Sant Martí de la Clua i Santa Fe de Guardiola. Altres elements patrimonials són el pont medieval dOgern i les ruïnes del Castell dAguilar.

Mapa Web